Ruokajärjestelmän haavoittuvuus koronaviruspandemialle
Paloviita, A., Silvasti, T., Kortetmäki, T., & Puupponen, A. (2020). Ruokajärjestelmän haavoittuvuus koronaviruspandemialle. Elintarvike ja terveys, 34(4), 6-10.
Julkaistu sarjassa
Elintarvike ja terveysPäivämäärä
2020Tekijänoikeudet
© Kirjoittajat & Suomen ympäristö- ja terveysalan kustannus oy, 2020
Julkaisija
Suomen ympäristö- ja terveysalan kustannus oyISSN Hae Julkaisufoorumista
0786-213XJulkaisu tutkimustietojärjestelmässä
https://converis.jyu.fi/converis/portal/detail/Publication/43603237
Metadata
Näytä kaikki kuvailutiedotKokoelmat
Rahoittaja(t)
Suomen AkatemiaRahoitusohjelmat(t)
Strategisen tutkimuksen ohjelmat STN, SALisätietoja rahoituksesta
Suomen Akatemia 327369 Suomen Akatemia 314243Lisenssi
Samankaltainen aineisto
Näytetään aineistoja, joilla on samankaltainen nimeke tai asiasanat.
-
Suomen ruokajärjestelmän haavoittuvuus : keskinäisriippuvuuksien verkko toimintakyvyn haasteena
Kuhmonen, Tuomas; Penttilä, Atte; Kuhmonen, Irene; Selänniemi, Marjatta; Saarimaa, Riikka; Savikurki, Anni; Karttunen, Kaisa (Turun kauppakorkeakoulu, 2023)Suomen ruokajärjestelmän haavoittuvuus: keskinäisriippuvuuksien verkko toimintakyvyn haasteena (RUOKAVARMA) -tutkimuksessa arvioitiin ruokajärjestelmämme heikkouksia, ja niitä keinoja, joilla mahdollisiin ongelmiin voitaisiin ... -
Reilua ruokaa tänään ja huomenna : suosituksia kestävän ruokajärjestelmän luomiseksi
Silvasti, Tiina; Paloviita, Ari; Kortetmäki, Teea; Huttunen, Suvi; Puupponen, Antti; Tikka, Ville (Jyväskylän yliopisto, JYU.Wisdom - School of Resource Wisdom, 2019) -
Suomalaisen ruokajärjestelmän resilienssi, kriisit ja uusiutuminen
Kuhmonen, Tuomas; Kuhmonen, Irene (Maaseudun uusi aika ry, 2023)Resilientti ruokajärjestelmä kykenee turvaamaan jatkuvasti ravitsemuksen siitä riippuvaisille ihmisille. Tarkastelemme tutkimuksessamme Suomen ruokajärjestelmän kehitysdynamiikkaa resilienssin näkökulmasta aikavälillä ... -
Suomalaisen ruokajärjestelmän pitkän aikavälin transitiodynamiikka
Kuhmonen, Irene; Kuhmonen, Tuomas (Suomen maataloustieteellinen seura, 2022) -
Ruokajärjestelmän toimijoiden näkemyksiä reilusta ruokamurroksesta
Ervasti, Aino (2021)Tämän tutkielman tarkoituksena on selvittää Suomen ruokajärjestelmän toimijoiden näkemyksiä reilusta ruokamurroksesta. Reilu ruokamurros tarkoittaa ruokajärjestelmän rakenteellista kestävyysmurrosta sosiaalisesti ...
Ellei toisin mainittu, julkisesti saatavilla olevia JYX-metatietoja (poislukien tiivistelmät) saa vapaasti uudelleenkäyttää CC0-lisenssillä.