Reilua ruokaa tänään ja huomenna : suosituksia kestävän ruokajärjestelmän luomiseksi
Silvasti, T., Paloviita, A., Kortetmäki, T., Huttunen, S., Puupponen, A., & Tikka, V. (2019). Reilua ruokaa tänään ja huomenna : suosituksia kestävän ruokajärjestelmän luomiseksi. Jyväskylän yliopisto, JYU.Wisdom - School of Resource Wisdom. Wisdom Letters, 2/2019. https://www.jyu.fi/en/research/wisdom/letters
Julkaistu sarjassa
Wisdom LettersTekijät
Päivämäärä
2019Julkaisija
Jyväskylän yliopisto, JYU.Wisdom - School of Resource WisdomISSN Hae Julkaisufoorumista
2669-9478Asiasanat
Alkuperäislähde
https://www.jyu.fi/en/research/wisdom/lettersJulkaisu tutkimustietojärjestelmässä
https://converis.jyu.fi/converis/portal/detail/Publication/32986726
Metadata
Näytä kaikki kuvailutiedotKokoelmat
- Wisdom Letters [11]
Lisenssi
Samankaltainen aineisto
Näytetään aineistoja, joilla on samankaltainen nimeke tai asiasanat.
-
Why do local plant proteins not take off? : Sustainability rationalities in public catering
Kortetmäki, Teea (Research Committee of Agriculture and Food of the International Sociological Association, 2023)This study examines the potential of local plant proteins in promoting sustainable dietary transition in public catering and, simultaneously, helping rural regions find sustainable livelihoods in the future. Environmental ... -
Developing a matrix framework for protein transition towards more sustainable diets
Paloviita, Ari (Emerald, 2021)Purpose The purpose of this study is to propose a matrix framework to understand the interdependencies of domains and scales of protein transition towards diets based on plants and alternative sources of proteins. De ... -
Participation for just governance of food-system transition
Huttunen, Suvi; Turunen, Anni; Kaljonen, Minna (Taylor & Francis, 2022)Sustainability transitions governance needs to be inclusive and participatory and the question of justice is crucial for making effective and acceptable changes possible. But how do we ensure adequate participation in ... -
Suomalaisen ruokajärjestelmän resilienssi, kriisit ja uusiutuminen
Kuhmonen, Tuomas; Kuhmonen, Irene (Maaseudun uusi aika ry, 2023)Resilientti ruokajärjestelmä kykenee turvaamaan jatkuvasti ravitsemuksen siitä riippuvaisille ihmisille. Tarkastelemme tutkimuksessamme Suomen ruokajärjestelmän kehitysdynamiikkaa resilienssin näkökulmasta aikavälillä ... -
Regiimin kahlitsemat? Maanviljelijöiden toimijuus ja maatilojen resilienssi ruokajärjestelmän kestävyyssiirtymässä : Lectio praecursoria Jyväskylän yliopistossa 15.12.2023
Kuhmonen, Irene (Maaseudun uusi aika ry, 2024)
Ellei toisin mainittu, julkisesti saatavilla olevia JYX-metatietoja (poislukien tiivistelmät) saa vapaasti uudelleenkäyttää CC0-lisenssillä.