Reilua ruokaa tänään ja huomenna : suosituksia kestävän ruokajärjestelmän luomiseksi
Main Authors
Format
Report
Published
2019
Series
Subjects
Publication in research information system
Publisher
Jyväskylän yliopisto, JYU.Wisdom - School of Resource Wisdom
Original source
https://www.jyu.fi/en/research/wisdom/letters
The permanent address of the publication
https://urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201909244247Käytä tätä linkitykseen.
DOI
https://doi.org/10.17011/wl/8
Review status
Non-peer reviewed
ISSN
2669-9478
Language
Finnish
Published in
Wisdom Letters
Citation
- Silvasti, T., Paloviita, A., Kortetmäki, T., Huttunen, S., Puupponen, A., & Tikka, V. (2019). Reilua ruokaa tänään ja huomenna : suosituksia kestävän ruokajärjestelmän luomiseksi. Jyväskylän yliopisto, JYU.Wisdom - School of Resource Wisdom. Wisdom Letters, 2/2019. https://www.jyu.fi/en/research/wisdom/letters
License