Maaseutuyrittäjyys, verkostot ja paikallisuus : tapaustutkimus pienimuotoisen elintarviketuotannon kestävyydestä Keski-Suomessa
Julkaistu sarjassa
Jyväskylä studies in education, psychology and social researchTekijät
Päivämäärä
2009Oppiaine
YhteiskuntapolitiikkaJulkaisija
Jyväskylän yliopistoISBN
978-951-39-3761-4ISSN Hae Julkaisufoorumista
0075-4625Asiasanat
Metadata
Näytä kaikki kuvailutiedotKokoelmat
- Väitöskirjat [3598]
Lisenssi
Samankaltainen aineisto
Näytetään aineistoja, joilla on samankaltainen nimeke tai asiasanat.
-
Why do local plant proteins not take off? : Sustainability rationalities in public catering
Kortetmäki, Teea (Research Committee of Agriculture and Food of the International Sociological Association, 2023)This study examines the potential of local plant proteins in promoting sustainable dietary transition in public catering and, simultaneously, helping rural regions find sustainable livelihoods in the future. Environmental ... -
Reilu ruokamurros : Polkuja kestävään ja oikeudenmukaiseen ruokajärjestelmään
Kaljonen, Minna; Karttunen, Kaisa; Kortetmäki, Teea; Niemi, Jyrki; Huttunen, Suvi; Tribaldos, Theresa; Malu, Renato S.; Paalanen, Laura; Salminen, Jani; Toivonen, Marjaana; Heikkinen, Mari; Härkänen, Tommi; Rinne, Petra; Sares-Jäske, Laura; Savolainen, Hannu; Siimes, Katri; Tapanainen, Heli; Valsta, Liisa; Virkkunen, Henri; Saarinen, Merja; Erkkola, Maijaliisa; Männistö, Satu; Huusela, Erja; Hyvönen, Terho; Kuussaari, Mikko; Huan-Niemi, Ellen; Lehtonen, Heikki; Wejberg, Henrik; Mattila, Tuomas; Joona, Juuso; Jansik, Csaba; Irz, Xavier; Vaalavuo, Maria; Soljanlahti, Maija; Paloviita, Ari; Lonkila, Annika; Aakkula, Jyrki; Kivelä, Reetta; Roitto, Marja; Järviö, Natasha; Tuomisto, Hanna; Tykkyläinen, Riina; Puupponen, Antti; Savikurki, Anni; Hakala, Tuuli; Nousiainen, Juha; Aro, Riikka; Turunen, Anni; Elomaa, Nina; Lähteenmäki-Uutela, Anu; Ritola, Roosa; Lappalainen, Eeva; Saralahti, Ilja (Suomen ympäristökeskus, 2022)Ruokajärjestelmämme kärsivät monista yhteen kietoutuneista kestävyysongelmista. Ongelmia ei korjata yksittäisillä teknologisilla ratkaisuilla, vaan muutoksia tarvitaan läpi koko ruokajärjestelmän. Muutosten laajuuden vuoksi ... -
Tutkimusraportti luomutuotannon kehitysnäkymistä Keski-Suomessa : luomutuottajien näkökulma
Niemelä, Tarja; Vasama, Miia (Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu, 2013) -
Reilua ruokaa tänään ja huomenna : suosituksia kestävän ruokajärjestelmän luomiseksi
Silvasti, Tiina; Paloviita, Ari; Kortetmäki, Teea; Huttunen, Suvi; Puupponen, Antti; Tikka, Ville (Jyväskylän yliopisto, JYU.Wisdom - School of Resource Wisdom, 2019) -
Food Security Is None Of Your Business? : Food Supply Chain Management In Support Of A Sustainable Food System
Paloviita, Ari (Jurusan Teknik Industri, Institut Teknologi Sepuluh Nopember, 2017)Food security is the principal outcome of any given food system and it can be defined in terms of a sustainable food system where the core goal is to feed everyone sustainably, equitably and healthily. A sustainable ...
Ellei toisin mainittu, julkisesti saatavilla olevia JYX-metatietoja (poislukien tiivistelmät) saa vapaasti uudelleenkäyttää CC0-lisenssillä.