Maaseutuyrittäjyys, verkostot ja paikallisuus : tapaustutkimus pienimuotoisen elintarviketuotannon kestävyydestä Keski-Suomessa
Publisher
Jyväskylän yliopistoISBN
978-951-39-3761-4ISSN Search the Publication Forum
0075-4625Keywords
Metadata
Show full item recordCollections
- Väitöskirjat [3040]
Related items
Showing items with similar title or keywords.
-
Tutkimusraportti luomutuotannon kehitysnäkymistä Keski-Suomessa : luomutuottajien näkökulma
Niemelä, Tarja; Vasama, Miia (Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu, 2013) -
Reilua ruokaa tänään ja huomenna : suosituksia kestävän ruokajärjestelmän luomiseksi
Silvasti, Tiina; Paloviita, Ari; Kortetmäki, Teea; Huttunen, Suvi; Puupponen, Antti; Tikka, Ville (Jyväskylän yliopisto, JYU.Wisdom - School of Resource Wisdom, 2019) -
Food Security Is None Of Your Business? : Food Supply Chain Management In Support Of A Sustainable Food System
Paloviita, Ari (Jurusan Teknik Industri, Institut Teknologi Sepuluh Nopember, 2017)Food security is the principal outcome of any given food system and it can be defined in terms of a sustainable food system where the core goal is to feed everyone sustainably, equitably and healthily. A sustainable ... -
Ruokaturva, kriisit ja maatalous
Puupponen, Antti (Tieteellisten seurain valtuuskunta, 2022)Sitä, että ruoka tulee maaseudulta, on totuttu pitämään itsestäänselvyytenä. Monenlaiset asiat haastavat tarkastelemaan asiaa toisin: Ruokaturva on noussut polttavan ajankohtaiseksi, ja tuotantoeläinten hyvinvoinnissa pitää ... -
Yritysten osaamisen kehittämisen verkostot ja vaikuttavuus Keski-Suomessa
Itkonen, Kari; Stenström, Marja-Leena; Nikkanen, Pentti (Jyväskylän yliopisto, Koulutuksen tutkimuslaitos, 2011)