Maaseutuyrittäjyys, verkostot ja paikallisuus : tapaustutkimus pienimuotoisen elintarviketuotannon kestävyydestä Keski-Suomessa
dc.contributor.author | Puupponen, Antti | |
dc.date.accessioned | 2009-12-02T11:47:11Z | |
dc.date.available | 2009-12-02T11:47:11Z | |
dc.date.issued | 2009 | |
dc.identifier.isbn | 978-951-39-3761-4 | |
dc.identifier.other | oai:jykdok.linneanet.fi:1115743 | |
dc.identifier.uri | https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/22481 | |
dc.description.abstract | en | |
dc.format.extent | 100 sivua | |
dc.language.iso | fin | |
dc.publisher | Jyväskylän yliopisto | |
dc.relation.ispartofseries | Jyväskylä studies in education, psychology and social research | |
dc.relation.isversionof | ISBN 978-951-39-3707-2 | |
dc.subject.other | Teemahaastattelu. | |
dc.title | Maaseutuyrittäjyys, verkostot ja paikallisuus : tapaustutkimus pienimuotoisen elintarviketuotannon kestävyydestä Keski-Suomessa | |
dc.type | Diss. | |
dc.identifier.urn | URN:ISBN:978-951-39-3761-4 | |
dc.type.dcmitype | Text | en |
dc.type.ontasot | Väitöskirja | fi |
dc.type.ontasot | Doctoral dissertation | en |
dc.contributor.yliopisto | University of Jyväskylä | en |
dc.contributor.yliopisto | Jyväskylän yliopisto | fi |
dc.contributor.oppiaine | Yhteiskuntapolitiikka | fi |
dc.subject.method | Teemahaastattelu | |
dc.relation.issn | 0075-4625 | |
dc.relation.numberinseries | 374 | |
dc.rights.accesslevel | openAccess | fi |
dc.subject.yso | maaseutuyritykset | |
dc.subject.yso | maaseutuyrittäjät | |
dc.subject.yso | maatilat | |
dc.subject.yso | verkostot | |
dc.subject.yso | paikallisuus | |
dc.subject.yso | elintarviketuotanto | |
dc.subject.yso | lähiruoka | |
dc.subject.yso | kestävä kehitys | |
dc.subject.yso | Keski-Suomi |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Väitöskirjat [3060]