Näytä suppeat kuvailutiedot

dc.contributor.authorLouko, Anu
dc.date.accessioned2023-10-05T19:46:19Z
dc.date.available2023-10-05T19:46:19Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.urihttps://jyx.jyu.fi/handle/123456789/89458
dc.format.extent42 sivua
dc.language.isofi
dc.rightsIn Copyrighten
dc.titleMaito- ja lihavalmisteiden käyttömäärän yhteys lihasvoimaan 54-62- vuotiailla naisilla
dc.typemaster thesis
dc.identifier.urnURN:NBN:fi:jyu-202310055479
dc.type.ontasotPro gradufi
dc.type.ontasotMaster's thesisen
dc.contributor.laitosTerveystieteiden laitos
dc.contributor.yliopistoUniversity of Jyväskyläen
dc.contributor.yliopistoJyväskylän yliopistofi
dc.type.coarhttp://purl.org/coar/resource_type/c_bdcc
dc.rights.accesslevelrestrictedAccessfi
dc.type.publicationmasterThesis
dc.contributor.oppiainekoodi50423
dc.subject.ysoihmissuhteet
dc.subject.ysoikääntyminen
dc.subject.ysolihasvoima
dc.subject.ysofyysinen kunto
dc.subject.ysoravitsemus
dc.subject.ysomaitovalmisteet
dc.subject.ysolihavalmisteet
jyx.subject.urihttp://www.yso.fi/onto/yso/p7384
jyx.subject.urihttp://www.yso.fi/onto/yso/p4020
jyx.subject.urihttp://www.yso.fi/onto/yso/p5748
jyx.subject.urihttp://www.yso.fi/onto/yso/p8394
jyx.subject.urihttp://www.yso.fi/onto/yso/p6936
jyx.subject.urihttp://www.yso.fi/onto/yso/p5056
jyx.subject.urihttp://www.yso.fi/onto/yso/p23362
dc.rights.urlhttps://rightsstatements.org/page/InC/1.0/
dc.rights.accessrightsThis material has a restricted access due to copyright reasons. It can be read at the workstation at Jyväskylä University Library reserved for the use of archival materials: https://kirjasto.jyu.fi/collections/archival-workstation.en
dc.rights.accessrightsAineistoon pääsyä on rajoitettu tekijänoikeussyistä. Aineisto on luettavissa Jyväskylän yliopiston kirjaston arkistotyöasemalta. Ks. https://kirjasto.jyu.fi/kokoelmat/arkistotyoasema.fi


Aineistoon kuuluvat tiedostot

Thumbnail

Aineisto kuuluu seuraaviin kokoelmiin

Näytä suppeat kuvailutiedot

In Copyright
Ellei muuten mainita, aineiston lisenssi on In Copyright