Näytä suppeat kuvailutiedot

dc.contributor.authorStarast, Päivi
dc.date.accessioned2008-01-08T08:05:06Z
dc.date.available2008-01-08T08:05:06Z
dc.date.issued2001
dc.identifier.otheroai:jykdok.linneanet.fi:856802
dc.identifier.urihttps://jyx.jyu.fi/handle/123456789/8796
dc.format.extent135 lehteä.
dc.language.isofin
dc.rightsThis publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.en
dc.rightsJulkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.fi
dc.titleTodellinen vai valetiimi kehittämistyön tuloksena? : tiimityöhön siirtymisen prosessi elintarvikealan yrityksessä
dc.typeBooken
dc.identifier.urnURN:NBN:fi:jyu-2001856802
dc.type.dcmitypeTexten
dc.type.ontasotPro gradufi
dc.type.ontasotMaster’s thesisen
dc.contributor.tiedekuntaKasvatustieteiden tiedekuntafi
dc.contributor.tiedekuntaFaculty of Educationen
dc.contributor.laitosKasvatustieteiden laitosfi
dc.contributor.laitosDepartment of Educationen
dc.contributor.yliopistoUniversity of Jyväskyläen
dc.contributor.yliopistoJyväskylän yliopistofi
dc.contributor.oppiaineKasvatustiedefi
dc.contributor.oppiaineEducationen
dc.rights.accesslevelopenAccessfi
dc.contributor.oppiainekoodi102
dc.subject.ysotiimit
dc.subject.ysotiimityö
dc.subject.ysoorganisaatio
dc.subject.ysohenkilöstö
dc.subject.ysomuutos
dc.subject.ysokehittäminen


Aineistoon kuuluvat tiedostot

Thumbnail

Aineisto kuuluu seuraaviin kokoelmiin

Näytä suppeat kuvailutiedot