Ruoka, maatalous ja kestävyysmurros puhuttivat tutkijoita Jyväskylässä
Puupponen, A., & Paloviita, A. (2019). Ruoka, maatalous ja kestävyysmurros puhuttivat tutkijoita Jyväskylässä. Maaseudun uusi aika, 27(3), 51-52. http://www.mua-lehti.fi/ruoka-maatalous-ja-kestavyysmurros-puhuttivat-tutkijoita-jyvaskylassa/
Julkaistu sarjassa
Maaseudun uusi aikaPäivämäärä
2019Tekijänoikeudet
© 2019 Maaseudun uusi aika ry
Julkaisija
Maaseudun uusi aika ryISSN Hae Julkaisufoorumista
1237-413X
Alkuperäislähde
http://www.mua-lehti.fi/ruoka-maatalous-ja-kestavyysmurros-puhuttivat-tutkijoita-jyvaskylassa/Julkaisu tutkimustietojärjestelmässä
https://converis.jyu.fi/converis/portal/detail/Publication/34193130
Metadata
Näytä kaikki kuvailutiedotKokoelmat
Lisenssi
Samankaltainen aineisto
Näytetään aineistoja, joilla on samankaltainen nimeke tai asiasanat.
-
Reilua ruokaa tänään ja huomenna : suosituksia kestävän ruokajärjestelmän luomiseksi
Silvasti, Tiina; Paloviita, Ari; Kortetmäki, Teea; Huttunen, Suvi; Puupponen, Antti; Tikka, Ville (Jyväskylän yliopisto, JYU.Wisdom - School of Resource Wisdom, 2019) -
Introduction to the special issue on just food system transition : Tackling inequalities for sustainability
Kaljonen, Minna; Kortetmäki, Teea; Tribaldos, Theresa (Elsevier, 2023)This special issue builds understanding of just transitions by looking at specific dynamics in food system transitions. The articles in the special issue apply a multi-dimensional understanding of justice, which stress ... -
Policy mixes for more vital legume value chains : Evaluation across competing policy frames
Kaljonen, Minna; Ott, Anna; Huttunen, Suvi; Kuusela, Assi-Jutta; Lonkela, Annika (Research Committee of Agriculture and Food of the International Sociological Association, 2021)Legumes receive increasing attention in sustainability transition research as they can contribute to more sustainable food systems. Previous research has established the need for policies relating to both production and ... -
Why do local plant proteins not take off? : Sustainability rationalities in public catering
Kortetmäki, Teea (Research Committee of Agriculture and Food of the International Sociological Association, 2023)This study examines the potential of local plant proteins in promoting sustainable dietary transition in public catering and, simultaneously, helping rural regions find sustainable livelihoods in the future. Environmental ... -
Regiimin kahlitsemat? Maanviljelijöiden toimijuus ja maatilojen resilienssi ruokajärjestelmän kestävyyssiirtymässä : Lectio praecursoria Jyväskylän yliopistossa 15.12.2023
Kuhmonen, Irene (Maaseudun uusi aika ry, 2024)
Ellei toisin mainittu, julkisesti saatavilla olevia JYX-metatietoja (poislukien tiivistelmät) saa vapaasti uudelleenkäyttää CC0-lisenssillä.