Ruoka, maatalous ja kestävyysmurros puhuttivat tutkijoita Jyväskylässä
Puupponen, A., & Paloviita, A. (2019). Ruoka, maatalous ja kestävyysmurros puhuttivat tutkijoita Jyväskylässä. Maaseudun uusi aika, 27(3), 51-52. http://www.mua-lehti.fi/ruoka-maatalous-ja-kestavyysmurros-puhuttivat-tutkijoita-jyvaskylassa/
Published in
Maaseudun uusi aikaDate
2019Copyright
© 2019 Maaseudun uusi aika ry
Publisher
Maaseudun uusi aika ryISSN Search the Publication Forum
1237-413X
Original source
http://www.mua-lehti.fi/ruoka-maatalous-ja-kestavyysmurros-puhuttivat-tutkijoita-jyvaskylassa/Publication in research information system
https://converis.jyu.fi/converis/portal/detail/Publication/34193130
Metadata
Show full item recordCollections
License
Related items
Showing items with similar title or keywords.
-
Reilua ruokaa tänään ja huomenna : suosituksia kestävän ruokajärjestelmän luomiseksi
Silvasti, Tiina; Paloviita, Ari; Kortetmäki, Teea; Huttunen, Suvi; Puupponen, Antti; Tikka, Ville (Jyväskylän yliopisto, JYU.Wisdom - School of Resource Wisdom, 2019) -
Introduction to the special issue on just food system transition : Tackling inequalities for sustainability
Kaljonen, Minna; Kortetmäki, Teea; Tribaldos, Theresa (Elsevier, 2023)This special issue builds understanding of just transitions by looking at specific dynamics in food system transitions. The articles in the special issue apply a multi-dimensional understanding of justice, which stress ... -
Policy mixes for more vital legume value chains : Evaluation across competing policy frames
Kaljonen, Minna; Ott, Anna; Huttunen, Suvi; Kuusela, Assi-Jutta; Lonkela, Annika (Research Committee of Agriculture and Food of the International Sociological Association, 2021)Legumes receive increasing attention in sustainability transition research as they can contribute to more sustainable food systems. Previous research has established the need for policies relating to both production and ... -
Why do local plant proteins not take off? : Sustainability rationalities in public catering
Kortetmäki, Teea (Research Committee of Agriculture and Food of the International Sociological Association, 2023)This study examines the potential of local plant proteins in promoting sustainable dietary transition in public catering and, simultaneously, helping rural regions find sustainable livelihoods in the future. Environmental ... -
Suomalaisen ruokajärjestelmän resilienssi, kriisit ja uusiutuminen
Kuhmonen, Tuomas; Kuhmonen, Irene (Maaseudun uusi aika ry, 2023)Resilientti ruokajärjestelmä kykenee turvaamaan jatkuvasti ravitsemuksen siitä riippuvaisille ihmisille. Tarkastelemme tutkimuksessamme Suomen ruokajärjestelmän kehitysdynamiikkaa resilienssin näkökulmasta aikavälillä ...