dc.contributor.author | Salmi, Ulla | |
dc.date.accessioned | 2008-06-02T11:52:40Z | |
dc.date.available | 2008-06-02T11:52:40Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.other | oai:jykdok.linneanet.fi:1050918 | |
dc.identifier.uri | https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/18532 | |
dc.format.extent | 58 sivua | |
dc.language.iso | fin | |
dc.rights | This publication is copyrighted. You may download, display and
print it for Your own personal use. Commercial use is
prohibited. | en |
dc.rights | Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty. | fi |
dc.subject.other | fatmax-piste | |
dc.title | Maksimaalisen rasvan hapettumispisteen (Fatmax-pisteen) päivittäinen vaihtelu ja sen määrittäminen sykevälivaihtelun avulla | |
dc.identifier.urn | URN:NBN:fi:jyu-200801231090 | |
dc.type.dcmitype | Text | en |
dc.type.ontasot | Pro gradu | fi |
dc.type.ontasot | Master’s thesis | en |
dc.contributor.tiedekunta | Liikuntatieteellinen tiedekunta | fi |
dc.contributor.tiedekunta | Faculty of Sport and Health Sciences | en |
dc.contributor.laitos | Liikuntabiologian laitos | fi |
dc.contributor.laitos | Department of Biology of Physical Activity | en |
dc.contributor.yliopisto | University of Jyväskylä | en |
dc.contributor.yliopisto | Jyväskylän yliopisto | fi |
dc.contributor.oppiaine | Biomekaniikka | fi |
dc.contributor.oppiaine | Biomechanics | en |
dc.rights.accesslevel | openAccess | fi |
dc.contributor.oppiainekoodi | 5012 | |
dc.subject.yso | rasva | |
dc.subject.yso | hapettuminen | |
dc.subject.yso | syke | |
dc.subject.yso | vaihtelu | |