Maaseutu kestävyyssiirtymässä
Kuhmonen, I. (2024). Maaseutu kestävyyssiirtymässä. Maaseutututkimus, 32(1), 3-8. https://doi.org/10.51807/maaseutututkimus.146693
Published in
MaaseutututkimusAuthors
Date
2024Copyright
© 2024 Maaseutututkimus
Publisher
Maaseudun uusi aika ryISSN Search the Publication Forum
2670-2347Publication in research information system
https://converis.jyu.fi/converis/portal/detail/Publication/220892597
Metadata
Show full item recordCollections
- Kauppakorkeakoulu [1381]
License
Related items
Showing items with similar title or keywords.
-
Kulttuuri yhteisöresilienssin ja kestävän kansalaisyhteiskunnan rakentajana
Kumpulainen, Kaisu; Luonila, Mervi; Kattilakoski, Mari (Maaseudun sivistysliitto, 2023)Yhteisöllisellä kansalaistoiminnalla on suomalaisessa yhteiskunnassa pitkät ja vahvat perinteet. Kansalaisyhteiskunta on tärkeä sekä demokratiaa että hyvinvointia tuottava ja ylläpitävä yhteiskunnallisen elämän kenttä. ... -
Circular economy and the separated yet inseparable social dimension : Views from European circular city experts
Liu, Kang (Elsevier, 2024)Circular economy has received significant attention worldwide for its potential to reconcile ecological limits and economic development. Europe, in particular, has made it a policy focus for achieving its climate ambitions. ... -
Ruokajärjestelmä uusiutuu – mutta miten?
Kuhmonen, Irene (Maaseutupolitiikan neuvosto, 2022)Maatalous ja ruoantuotanto ovat tärkeitä elinkeinoja maaseudulla, vaikka ruokajärjestelmän keskittyminen onkin kuorinut rahavirtoja maatiloilta kohti keskuksia. Fossiilitalouden mahdollistama suuruuden ekonomia on toiminut ... -
Green dreams are made of this : Futures consciousness and proenvironmental engagement
Lalot, Fanny; Ahvenharju, Sanna; Uusitalo, Outi (Wiley, 2024)Futures consciousness (FC) refers to the capacity to understand, anticipate and prepare for the future. As a form of future orientation, it encompasses five interrelated dimensions of time perspective, agency beliefs, ... -
Reilu ruokamurros : Polkuja kestävään ja oikeudenmukaiseen ruokajärjestelmään
Kaljonen, Minna; Karttunen, Kaisa; Kortetmäki, Teea; Niemi, Jyrki; Huttunen, Suvi; Tribaldos, Theresa; Malu, Renato S.; Paalanen, Laura; Salminen, Jani; Toivonen, Marjaana; Heikkinen, Mari; Härkänen, Tommi; Rinne, Petra; Sares-Jäske, Laura; Savolainen, Hannu; Siimes, Katri; Tapanainen, Heli; Valsta, Liisa; Virkkunen, Henri; Saarinen, Merja; Erkkola, Maijaliisa; Männistö, Satu; Huusela, Erja; Hyvönen, Terho; Kuussaari, Mikko; Huan-Niemi, Ellen; Lehtonen, Heikki; Wejberg, Henrik; Mattila, Tuomas; Joona, Juuso; Jansik, Csaba; Irz, Xavier; Vaalavuo, Maria; Soljanlahti, Maija; Paloviita, Ari; Lonkila, Annika; Aakkula, Jyrki; Kivelä, Reetta; Roitto, Marja; Järviö, Natasha; Tuomisto, Hanna; Tykkyläinen, Riina; Puupponen, Antti; Savikurki, Anni; Hakala, Tuuli; Nousiainen, Juha; Aro, Riikka; Turunen, Anni; Elomaa, Nina; Lähteenmäki-Uutela, Anu; Ritola, Roosa; Lappalainen, Eeva; Saralahti, Ilja (Suomen ympäristökeskus, 2022)Ruokajärjestelmämme kärsivät monista yhteen kietoutuneista kestävyysongelmista. Ongelmia ei korjata yksittäisillä teknologisilla ratkaisuilla, vaan muutoksia tarvitaan läpi koko ruokajärjestelmän. Muutosten laajuuden vuoksi ...