Näytä suppeat kuvailutiedot

dc.contributor.authorPuupponen, Antti
dc.date.accessioned2023-10-31T22:24:40Z
dc.date.available2023-10-31T22:24:40Z
dc.date.issued2003
dc.identifier.urihttps://jyx.jyu.fi/handle/123456789/91160
dc.format.extent83 lehteä
dc.language.isofi
dc.titleTuottajien kokemuksia lähiruoasta : kohti maatalouden ekologista modernisoitumista?
dc.identifier.urnURN:NBN:fi:jyu-202311017182
dc.type.ontasotPro gradufi
dc.type.ontasotMaster's thesisen
dc.contributor.laitosYhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos
dc.contributor.yliopistoUniversity of Jyväskyläen
dc.contributor.yliopistoJyväskylän yliopistofi
dc.rights.copyrightJulkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.fi
dc.rights.copyrightThis publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.en
dc.rights.accesslevelrestrictedAccessfi
dc.contributor.oppiainekoodi209
dc.subject.ysotuottajat
dc.subject.ysoekologia
dc.subject.ysomodernisaatio
dc.subject.ysopaikallisuus
dc.subject.ysolähiruoka
jyx.subject.urihttp://www.yso.fi/onto/yso/p634
jyx.subject.urihttp://www.yso.fi/onto/yso/p11416
jyx.subject.urihttp://www.yso.fi/onto/yso/p4881
jyx.subject.urihttp://www.yso.fi/onto/yso/p8823
jyx.subject.urihttp://www.yso.fi/onto/yso/p7904
dc.rights.accessrightsThis material has a restricted access due to copyright reasons. It can be read at the workstation at Jyväskylä University Library reserved for the use of archival materials: https://kirjasto.jyu.fi/collections/archival-workstation.en
dc.rights.accessrightsAineistoon pääsyä on rajoitettu tekijänoikeussyistä. Aineisto on luettavissa Jyväskylän yliopiston kirjaston arkistotyöasemalta. Ks. https://kirjasto.jyu.fi/kokoelmat/arkistotyoasema.fi


Aineistoon kuuluvat tiedostot

Thumbnail

Aineisto kuuluu seuraaviin kokoelmiin

Näytä suppeat kuvailutiedot