Tuottajien kokemuksia lähiruoasta : kohti maatalouden ekologista modernisoitumista?
Tekijät
Päivämäärä
2003Pääsyrajoitukset
Aineistoon pääsyä on rajoitettu tekijänoikeussyistä. Aineisto on luettavissa Jyväskylän yliopiston kirjaston arkistotyöasemalta. Ks. https://kirjasto.jyu.fi/kokoelmat/arkistotyoasema.
Tekijänoikeudet
Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.
Samankaltainen aineisto
Näytetään aineistoja, joilla on samankaltainen nimeke tai asiasanat.
-
Maaseutuyrittäjyys, verkostot ja paikallisuus : tapaustutkimus pienimuotoisen elintarviketuotannon kestävyydestä Keski-Suomessa
Puupponen, Antti (Jyväskylän yliopisto, 2009) -
Pohjalaisten viljelijöiden työ ja selviytyminen maatalouden murroksessa
Hyytinen, Elisa (2005) -
Sysmä Community Currency : An Analysis of its Success from the Perspectives of Purposes, Stakeholders and Promotion
Petz, Marcus; Eskelinen, Teppo (Mendel University in Brno; Sciendo, 2019)Artikkeli on tapaustutkimus paikallisrahajärjestelmästä, jota kokeiltiin äskettäin maalaisympäristössä Sysmän kunnassa. Paikallisraha on yksi innovaatiivisista aloitteista, joita kunta on tehnyt tällä vuosituhannella ... -
Kamppailu Leader-metodista : kokemuksia toimintaryhmätyöstä ohjelmakaudella 2007-2013
Juntti, Hanna-Leena (2011)Tutkimuksessa on tarkasteltu toimintaryhmätyön eli Leader - toiminnan ohjelmakauden 2007–2013 tilaa. Tutkimustehtävänä on ollut selvittää miten toimintaryhmätoimijat kokevat ohjelmakauden alussa tapahtuneen Leader - ohjelman ...
Ellei toisin mainittu, julkisesti saatavilla olevia JYX-metatietoja (poislukien tiivistelmät) saa vapaasti uudelleenkäyttää CC0-lisenssillä.