Julkiset ruokapalvelut voivat toimia reilun ruokamurroksen edelläkävijöinä
Kaljonen, M., Kortetmäki, T., & Ritola, R. (2020). Julkiset ruokapalvelut voivat toimia reilun ruokamurroksen edelläkävijöinä. Elintarvike ja terveys, 34(4), 26-30.
Julkaistu sarjassa
Elintarvike ja terveysPäivämäärä
2020Tekijänoikeudet
© Kirjoittajat & Suomen ympäristö- ja terveysalan kustannus oy, 2020
Julkaisija
Suomen ympäristö- ja terveysalan kustannus oyISSN Hae Julkaisufoorumista
0786-213XAsiasanat
Julkaisu tutkimustietojärjestelmässä
https://converis.jyu.fi/converis/portal/detail/Publication/47097627
Metadata
Näytä kaikki kuvailutiedotKokoelmat
Rahoittaja(t)
Suomen AkatemiaRahoitusohjelmat(t)
Strategisen tutkimuksen ohjelmat STN, SALisenssi
Samankaltainen aineisto
Näytetään aineistoja, joilla on samankaltainen nimeke tai asiasanat.
-
Living standards and changing expectations : investigating domestic necessity and environmental sustainability in an affluent society
Aro, Riikka (University of Jyväskylä, 2017)This study explores how the problematic relations of rising living standards and environmental sustainability may be better understood by investigating domestic necessity and daily going-on. These key subjects are looked ... -
Ympäristösosiologia
Valkonen, Jarno (Jyväskylän yliopisto, 2016) -
Eettinen kuluttaminen kulutuskulttuurissa
Pecoraro, Maria (University of Jyväskylä, 2016)The aim of this dissertation is to contribute to our knowledge and understanding of the various meanings of ethical consumption constructed in consumer culture, especially from consumers’ viewpoint. This doctoral thesis ... -
Why do local plant proteins not take off? : Sustainability rationalities in public catering
Kortetmäki, Teea (Research Committee of Agriculture and Food of the International Sociological Association, 2023)This study examines the potential of local plant proteins in promoting sustainable dietary transition in public catering and, simultaneously, helping rural regions find sustainable livelihoods in the future. Environmental ... -
Justice in transitions : Widening considerations of justice in dietary transition
Kaljonen, Minna; Kortetmäki, Teea; Tribaldos, Theresa; Huttunen, Suvi; Karttunen, Kaisa; Maluf, Renato S.; Niemi, Jyrki; Saarinen, Merja; Salminen, Jani; Vaalavuo, Maria; Valsta, Liisa (Elsevier, 2021)Just transition is gaining increasing attention. The need to consider social justice in sustainability transitions is finally being acknowledged. Research on this issue has, to date, mainly concentrated on energy systems. ...
Ellei toisin mainittu, julkisesti saatavilla olevia JYX-metatietoja (poislukien tiivistelmät) saa vapaasti uudelleenkäyttää CC0-lisenssillä.