Pakohuonepedagogiikka
Tekijät
Päivämäärä
2019Pääsyrajoitukset
Tekijä ei ole antanut lupaa avoimeen julkaisuun, joten aineisto on luettavissa vain Jyväskylän yliopiston kirjaston arkistotyösemalta. Ks. https://kirjasto.jyu.fi/fi/tyoskentelytilat/laitteet-ja-tilat..
Tekijänoikeudet
Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.
Tässä tutkielmassa käsitellään uutta pedagogiikkaa nimeltään pakohuonepedagogiikka. Sen tavoitteena on opettaa erityisesti yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitoja oppilaille ja opiskelijoille. Pakohuonepedagogiikka nojaa vahvasti pelillisyyteen ja ongelmalähtöiseen oppimiseen, joista jälkimmäinen tunnetaan Suomessa ilmiöoppimisena. Tässä tutkielmassa selvitetään, toimiiko pakohuonepedagogiikka ja kenelle se toimii, jos toimii. Tässä tutkielmassa käsitellyt tutkimukset ovat yksimielisesti pakohuonepedagogiikan puolella.
Tarkoituksena on kuitenkin löytää myös mahdollisia haittapuolia.
Asiasanat
Metadata
Näytä kaikki kuvailutiedotKokoelmat
- Kandidaatintutkielmat [5329]
Samankaltainen aineisto
Näytetään aineistoja, joilla on samankaltainen nimeke tai asiasanat.
-
Mobiiliopetuksen käyttömahdollisuuksia : oppilaiden omien mobiililaitteiden käyttö peruskoulun alakoulun opetuksessa
Karvo, Tapio (2015)Muutaman viime vuoden aikana mobiililaitteiden käyttö kouluissa on yleistynyt. Tämä on osittain aiheuttanut ristiriitaista keskustelua laitteiden käytöstä opetuksessa. Osa opettajista on ottanut mobiililaitteet opetuskäyttöön ... -
Tiedonhankinnan opetuksen kehittäminen -hanke Jyväskylän yliopiston kirjastossa : hankeraportti
Ylönen, Irene (Jyväskylän yliopisto, 2007) -
Collaborative screen capture video based learning in information systems science
Makkonen, Pekka (University of Jyväskylä, 2014) -
Designing and Implementing a Big Open Online Course by Using a 3D Virtual Immersive Environment : Lessons Learned
Mystakidis, Stylianos; Berki, Eleni; Valtanen, Juri (IATED Academy, 2017)Open Education (OE) is a distance learning approach that was strategically chosen by the European Commission (EC) to encourage cost-effective training, upskilling and reskilling of large population groups and workforce ...
Ellei toisin mainittu, julkisesti saatavilla olevia JYX-metatietoja (poislukien tiivistelmät) saa vapaasti uudelleenkäyttää CC0-lisenssillä.