dc.contributor.author | Hulkkonen, Päivi | |
dc.date.accessioned | 2014-01-15T09:03:53Z | |
dc.date.available | 2014-01-15T09:03:53Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.other | oai:jykdok.linneanet.fi:1291075 | |
dc.identifier.uri | https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/42800 | |
dc.format.extent | 1 verkkoaineisto (94 sivua) | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | fin | |
dc.rights | This publication is copyrighted. You may download, display and
print it for Your own personal use. Commercial use is
prohibited. | en |
dc.rights | Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty. | fi |
dc.subject.other | työhyvinvointi | |
dc.subject.other | työtyytyväisyys | |
dc.subject.other | työhyvinvoinnin johtaminen | |
dc.title | Keskisuomalaisen ravintola-alan yrityksen työhyvinvoinnin seurantatutkimus | |
dc.identifier.urn | URN:NBN:fi:jyu-201401151066 | |
dc.type.ontasot | Pro gradu -tutkielma | fi |
dc.type.ontasot | Master’s thesis | en |
dc.contributor.tiedekunta | Kauppakorkeakoulu | fi |
dc.contributor.tiedekunta | School of Business and Economics | en |
dc.contributor.laitos | Taloustieteet | fi |
dc.contributor.laitos | Business and Economics | en |
dc.contributor.yliopisto | University of Jyväskylä | en |
dc.contributor.yliopisto | Jyväskylän yliopisto | fi |
dc.contributor.oppiaine | Johtaminen | fi |
dc.contributor.oppiaine | Management and Leadership | en |
dc.date.updated | 2014-01-15T09:03:54Z | |
dc.rights.accesslevel | openAccess | fi |
dc.type.publication | masterThesis | |
dc.contributor.oppiainekoodi | 20424 | |
dc.subject.yso | työhyvinvointi | |
dc.subject.yso | työtyytyväisyys | |
dc.subject.yso | johtaminen | |
dc.subject.yso | ravintola-ala | |
dc.subject.yso | Keski-Suomi | |
dc.format.content | fulltext | |
dc.type.okm | G2 | |