Näytä suppeat kuvailutiedot

dc.contributor.authorHulkkonen, Päivi
dc.date.accessioned2014-01-15T09:03:53Z
dc.date.available2014-01-15T09:03:53Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.otheroai:jykdok.linneanet.fi:1291075
dc.identifier.urihttps://jyx.jyu.fi/handle/123456789/42800
dc.format.extent1 verkkoaineisto (94 sivua)
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isofin
dc.rightsThis publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.en
dc.rightsJulkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.fi
dc.subject.othertyöhyvinvointi
dc.subject.othertyötyytyväisyys
dc.subject.othertyöhyvinvoinnin johtaminen
dc.titleKeskisuomalaisen ravintola-alan yrityksen työhyvinvoinnin seurantatutkimus
dc.identifier.urnURN:NBN:fi:jyu-201401151066
dc.type.ontasotPro gradu -tutkielmafi
dc.type.ontasotMaster’s thesisen
dc.contributor.tiedekuntaKauppakorkeakoulufi
dc.contributor.tiedekuntaSchool of Business and Economicsen
dc.contributor.laitosTaloustieteetfi
dc.contributor.laitosBusiness and Economicsen
dc.contributor.yliopistoUniversity of Jyväskyläen
dc.contributor.yliopistoJyväskylän yliopistofi
dc.contributor.oppiaineJohtaminenfi
dc.contributor.oppiaineManagement and Leadershipen
dc.date.updated2014-01-15T09:03:54Z
dc.rights.accesslevelopenAccessfi
dc.type.publicationmasterThesis
dc.contributor.oppiainekoodi20424
dc.subject.ysotyöhyvinvointi
dc.subject.ysotyötyytyväisyys
dc.subject.ysojohtaminen
dc.subject.ysoravintola-ala
dc.subject.ysoKeski-Suomi
dc.format.contentfulltext
dc.type.okmG2


Aineistoon kuuluvat tiedostot

Thumbnail

Aineisto kuuluu seuraaviin kokoelmiin

Näytä suppeat kuvailutiedot