dc.contributor.author | Kauppinen, Ilkka | |
dc.date.accessioned | 2008-01-08T09:02:44Z | |
dc.date.available | 2008-01-08T09:02:44Z | |
dc.date.issued | 1999 | |
dc.identifier.other | oai:jykdok.linneanet.fi:810708 | |
dc.identifier.uri | https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/11666 | |
dc.format.extent | 108 lehteä. | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | fin | |
dc.rights | In Copyright | en |
dc.subject.other | moraalinen toimijuus | |
dc.subject.other | vahvat arvostukset | |
dc.subject.other | luontosuhde | |
dc.subject.other | moraalisosiologia | |
dc.title | Kevyttä ruokaa ja vahvoja arvostuksia : moraalinen toimijuus vegaaniuden kontekstissa | |
dc.type | master thesis | |
dc.identifier.urn | URN:NBN:fi:jyu-1999810708 | |
dc.type.dcmitype | Text | en |
dc.type.ontasot | Pro gradu -tutkielma | fi |
dc.type.ontasot | Master’s thesis | en |
dc.contributor.tiedekunta | Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta | fi |
dc.contributor.tiedekunta | Faculty of Social Sciences | en |
dc.contributor.laitos | Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos | fi |
dc.contributor.laitos | Department of Social Sciences and Philosophy | en |
dc.contributor.yliopisto | University of Jyväskylä | en |
dc.contributor.yliopisto | Jyväskylän yliopisto | fi |
dc.contributor.oppiaine | Sosiologia | fi |
dc.contributor.oppiaine | Sociology | en |
dc.type.coar | http://purl.org/coar/resource_type/c_bdcc | |
dc.rights.accesslevel | openAccess | fi |
dc.type.publication | masterThesis | |
dc.contributor.oppiainekoodi | 203 | |
dc.subject.yso | veganismi | |
dc.subject.yso | ruoka | |
dc.format.content | fulltext | |
dc.rights.url | https://rightsstatements.org/page/InC/1.0/ | |
dc.type.okm | G2 | |