dc.contributor.author | Järvinen, Tommi | |
dc.date.accessioned | 2023-10-20T20:57:26Z | |
dc.date.available | 2023-10-20T20:57:26Z | |
dc.date.issued | 2004 | |
dc.identifier.uri | https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/90408 | |
dc.format.extent | 134 s | |
dc.language.iso | fi | |
dc.rights | In Copyright | en |
dc.subject.other | cooperation | |
dc.subject.other | RavintoRaisio | |
dc.subject.other | business relationships | |
dc.title | Asiakassuhteen ominaisuudet yhteistyön kehittämisen pohjana : toiminta-analyyttinen tutkimus RavintoRaision elintarviketoimialalta | |
dc.type | master thesis | |
dc.identifier.urn | URN:NBN:fi:jyu-202310206443 | |
dc.type.ontasot | Pro gradu | fi |
dc.type.ontasot | Master's thesis | en |
dc.contributor.laitos | Taloustieteiden tiedekunta | |
dc.contributor.yliopisto | University of Jyväskylä | en |
dc.contributor.yliopisto | Jyväskylän yliopisto | fi |
dc.type.coar | http://purl.org/coar/resource_type/c_bdcc | |
dc.rights.accesslevel | restrictedAccess | fi |
dc.type.publication | masterThesis | |
dc.subject.yso | hankinta | |
dc.subject.yso | asiakkuus | |
dc.subject.yso | kuluttajat | |
dc.subject.yso | food industry | |
dc.subject.yso | yhteistyö | |
dc.subject.yso | efficient consumer response | |
dc.subject.yso | elintarviketeollisuus | |
jyx.subject.uri | http://www.yso.fi/onto/yso/p3373 | |
jyx.subject.uri | http://www.yso.fi/onto/yso/p4509 | |
jyx.subject.uri | http://www.yso.fi/onto/yso/p6334 | |
jyx.subject.uri | http://www.yso.fi/onto/yso/p1397 | |
jyx.subject.uri | http://www.yso.fi/onto/yso/p8531 | |
jyx.subject.uri | http://www.yso.fi/onto/yso/p3373 | |
jyx.subject.uri | http://www.yso.fi/onto/yso/p21378 | |
dc.rights.url | https://rightsstatements.org/page/InC/1.0/ | |
dc.rights.accessrights | This material has a restricted access due to copyright reasons. It can be read at the workstation at Jyväskylä University Library reserved for the use of archival materials: https://kirjasto.jyu.fi/collections/archival-workstation. | en |
dc.rights.accessrights | Aineistoon pääsyä on rajoitettu tekijänoikeussyistä. Aineisto on luettavissa Jyväskylän yliopiston kirjaston arkistotyöasemalta. Ks. https://kirjasto.jyu.fi/kokoelmat/arkistotyoasema. | fi |