Näytä suppeat kuvailutiedot

dc.contributor.authorJärvinen, Tommi
dc.date.accessioned2023-10-20T20:57:26Z
dc.date.available2023-10-20T20:57:26Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.urihttps://jyx.jyu.fi/handle/123456789/90408
dc.format.extent134 s
dc.language.isofi
dc.rightsIn Copyrighten
dc.subject.othercooperation
dc.subject.otherRavintoRaisio
dc.subject.otherbusiness relationships
dc.titleAsiakassuhteen ominaisuudet yhteistyön kehittämisen pohjana : toiminta-analyyttinen tutkimus RavintoRaision elintarviketoimialalta
dc.typemaster thesis
dc.identifier.urnURN:NBN:fi:jyu-202310206443
dc.type.ontasotPro gradufi
dc.type.ontasotMaster's thesisen
dc.contributor.laitosTaloustieteiden tiedekunta
dc.contributor.yliopistoUniversity of Jyväskyläen
dc.contributor.yliopistoJyväskylän yliopistofi
dc.type.coarhttp://purl.org/coar/resource_type/c_bdcc
dc.rights.accesslevelrestrictedAccessfi
dc.type.publicationmasterThesis
dc.subject.ysohankinta
dc.subject.ysoasiakkuus
dc.subject.ysokuluttajat
dc.subject.ysofood industry
dc.subject.ysoyhteistyö
dc.subject.ysoefficient consumer response
dc.subject.ysoelintarviketeollisuus
jyx.subject.urihttp://www.yso.fi/onto/yso/p3373
jyx.subject.urihttp://www.yso.fi/onto/yso/p4509
jyx.subject.urihttp://www.yso.fi/onto/yso/p6334
jyx.subject.urihttp://www.yso.fi/onto/yso/p1397
jyx.subject.urihttp://www.yso.fi/onto/yso/p8531
jyx.subject.urihttp://www.yso.fi/onto/yso/p3373
jyx.subject.urihttp://www.yso.fi/onto/yso/p21378
dc.rights.urlhttps://rightsstatements.org/page/InC/1.0/
dc.rights.accessrightsThis material has a restricted access due to copyright reasons. It can be read at the workstation at Jyväskylä University Library reserved for the use of archival materials: https://kirjasto.jyu.fi/collections/archival-workstation.en
dc.rights.accessrightsAineistoon pääsyä on rajoitettu tekijänoikeussyistä. Aineisto on luettavissa Jyväskylän yliopiston kirjaston arkistotyöasemalta. Ks. https://kirjasto.jyu.fi/kokoelmat/arkistotyoasema.fi


Aineistoon kuuluvat tiedostot

Thumbnail

Aineisto kuuluu seuraaviin kokoelmiin

Näytä suppeat kuvailutiedot

In Copyright
Ellei muuten mainita, aineiston lisenssi on In Copyright