Näytä suppeat kuvailutiedot

dc.contributor.authorKoponen, Jari
dc.date.accessioned2014-01-19T11:05:01Z
dc.date.available2014-01-19T11:05:01Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.otheroai:jykdok.linneanet.fi:1291275
dc.identifier.urihttps://jyx.jyu.fi/handle/123456789/42817
dc.format.extent1 verkkoaineisto (50 sivua)
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isoeng
dc.rightsThis publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.en
dc.rightsJulkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.fi
dc.subject.otherthermophilic anaerobic digestion
dc.subject.otherfood waste
dc.subject.otherkitchen waste
dc.subject.otherOLR
dc.subject.otherammonia inhibition
dc.subject.otherVFA
dc.titleThermophilic anaerobic digestion of source separated institutional food waste and kitchen waste
dc.identifier.urnURN:NBN:fi:jyu-201401191083
dc.type.ontasotPro gradu -tutkielmafi
dc.type.ontasotMaster’s thesisen
dc.contributor.tiedekuntaMatemaattis-luonnontieteellinen tiedekuntafi
dc.contributor.tiedekuntaFaculty of Sciencesen
dc.contributor.laitosBio- ja ympäristötieteiden laitosfi
dc.contributor.laitosDepartment of Biological and Environmental Scienceen
dc.contributor.yliopistoUniversity of Jyväskyläen
dc.contributor.yliopistoJyväskylän yliopistofi
dc.contributor.oppiaineYmpäristötiede ja -teknologiafi
dc.contributor.oppiaineEnvironmental science and technologyen
dc.date.updated2014-01-19T11:05:02Z
dc.rights.accesslevelopenAccessfi
dc.type.publicationmasterThesis
dc.contributor.oppiainekoodi4015
dc.subject.ysoruoka
dc.subject.ysojätteet
dc.subject.ysoruokahävikki
dc.subject.ysokäsittely
dc.format.contentfulltext
dc.type.okmG2


Aineistoon kuuluvat tiedostot

Thumbnail

Aineisto kuuluu seuraaviin kokoelmiin

Näytä suppeat kuvailutiedot