Näytä suppeat kuvailutiedot

dc.contributor.authorKokko, Kati
dc.date.accessioned2008-01-08T09:52:45Z
dc.date.available2008-01-08T09:52:45Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.otheroai:jykdok.linneanet.fi:964317
dc.identifier.urihttps://jyx.jyu.fi/handle/123456789/13104
dc.format.extent86 sivua
dc.language.isofin
dc.rightsThis publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.en
dc.rightsJulkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.fi
dc.titleKeski-Suomen elintarvikeyrittäjyyden nykytila ja kehittämistarpeet
dc.typeBooken
dc.identifier.urnURN:NBN:fi:jyu-2005217
dc.type.dcmitypeTexten
dc.type.ontasotPro gradufi
dc.type.ontasotMaster's thesisen
dc.contributor.tiedekuntaKauppakorkeakoulufi
dc.contributor.tiedekuntaSchool of Business and Economicsen
dc.contributor.laitosTaloustieteetfi
dc.contributor.laitosBusiness and Economicsen
dc.contributor.yliopistoUniversity of Jyväskyläen
dc.contributor.yliopistoJyväskylän yliopistofi
dc.contributor.oppiaineYrittäjyysfi
dc.contributor.oppiaineEntrepreneurshipen
dc.rights.accesslevelopenAccessfi
dc.contributor.oppiainekoodi20422
dc.subject.ysoelintarvikeala
dc.subject.ysoyhteistyö
dc.subject.ysoverkostoituminen
dc.subject.ysotuotekehitys
dc.subject.ysoKeski-Suomi


Aineistoon kuuluvat tiedostot

Thumbnail

Aineisto kuuluu seuraaviin kokoelmiin

Näytä suppeat kuvailutiedot