Potkua ruokailuun kampanjan keinoin : Jyväskylän yliopiston ensimmäisen vuoden opiskelijoiden ruokailu sekä heille toteutetun ruokailukampanjan havaittavuus ja vaikuttavuus
Related items
Showing items with similar title or keywords.
-
Ruokailutottumukset ja tietoisuus tyypin 2 diabeteksen riskitekijöistä : 5 -vuoden seurantatutkimus aikaisemmin tunnistamattomilla tyypin 2 diabetekseen sairastuneilla, heikentyneet sokeriarvot omaavilla ja diabetesta sairastamattomilla
Nyrövaara, Laura (2013)Laura Nyrövaara (2013). Ruokailutottumukset ja tietoisuus tyypin 2 diabeteksen riskiteki-jöistä: 5-vuoden seurantatutkimus aikaisemmin tunnistamattomilla tyypin 2 diabetekseen sairastuneilla, heikentyneet sokeriarvot ... -
Jyväskylän yliopiston ensimmäisen vuoden opiskelijoiden kokemukset opiskelustrategioista
Heikura, Ada; Aalto-Setälä, Sofia (2024)Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, mistä ulottuvuuksista opiskelustrategiat muodostuvat ja miten eroavaisuudet opiskelustrategioiden hallinnan kokemuksissa ilmenivät eri tiedekunnan opiskelijoilla. Tutkittavina ... -
Parental Self-Efficacy and Child Diet Quality between Ages 2 and 5 : The STEPS Study
Tarro, Saija; Lahdenperä, Mirkka; Junttila, Niina; Lampimäki, Antti; Lagström, Hanna (MDPI, 2022)Parental self-efficacy (PSE), a measure of the subjective competence in the parental role, has been linked with child well-being and health. Research on the influence of PSE on child eating habits is scarce, and the few ... -
Korkeakouluohjauksen mahdollisuudet verkossa : Jyväskylän yliopiston kasvatustieteellisen tiedekunnan ensimmäisen vuoden opiskelijoiden verkkotottumukset ohjauksen näkökulmasta
Huhtanen, Päivi (2011)Ohjausalalla on herätty sosiaalisen median ja verkko-ohjauksen tutkimukseen. Tutkimuksen tarve onkin ilmeinen sillä, jos ohjaus haluaa olla ihmisten elämän kannalta relevanttia, tulee sen olla valmis muuttumaan ja mukautumaan ... -
Taloudellisen tilanteen yhteys omillaan asuvien korkeakouluopiskelijoiden kasvisten syöntiin : korkeakouluopiskelijoiden terveystutkimuksen vuoden 2021 tuloksia
Hokkanen, Meri (2024)Ruokavalinnat ovat useiden sisäisten ja ulkoisten tekijöiden vuorovaikutuksen myötä syntyviä päätöksiä. Korkeakouluopiskelijat elävät uudenlaista elämänvaihetta, jossa he ovat usein ensimmäistä kertaa vastuussa omasta ...