Ruokaturva, kriisit ja maatalous
Abstract
Sitä, että ruoka tulee maaseudulta, on totuttu pitämään itsestäänselvyytenä. Monenlaiset asiat haastavat tarkastelemaan asiaa toisin: Ruokaturva on noussut polttavan ajankohtaiseksi, ja tuotantoeläinten hyvinvoinnissa pitää huomioida uudetkin tartuntataudit. Samaan aikaan maaseudulta nousee paikkaseksikkäitä yrityksiä, jotka hyödyntävät brändäystä taitavasti tavoitellen etenkin y-sukupolven huomiota.
Main Author
Format
Articles
Newspaper article
Published
2022
Series
Subjects
Publication in research information system
Publisher
Tieteellisten seurain valtuuskunta
Original source
https://www.tieteessatapahtuu.fi/numerot/2-2022/ruuan-alkutuotanto
The permanent address of the publication
https://urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202204262393Käytä tätä linkitykseen.
Review status
Non-peer reviewed
ISSN
0781-7916
Language
Finnish
Published in
Tieteessä tapahtuu
Citation
- Puupponen, A. (2022, 40). Ruokaturva, kriisit ja maatalous. Tieteessä tapahtuu, (2). https://www.tieteessatapahtuu.fi/numerot/2-2022/ruuan-alkutuotanto
Funder(s)
Research Council of Finland
Funding program(s)
Strategic research programmes, AoF
Strategisen tutkimuksen ohjelmat STN, SA
![Research Council of Finland Research Council of Finland](/jyx/themes/jyx/images/funders/sa_logo.jpg?_=1739278984)
Additional information about funding
Suomen Akatemia, STN-ohjelma, 327369
Copyright© 2022 Tieteellisten seurain valtuuskunta