Ruokaturva, kriisit ja maatalous

Abstract
Sitä, että ruoka tulee maaseudulta, on totuttu pitämään itsestäänselvyytenä. Monenlaiset asiat haastavat tarkastelemaan asiaa toisin: Ruokaturva on noussut polttavan ajankohtaiseksi, ja tuotantoeläinten hyvinvoinnissa pitää huomioida uudetkin tartuntataudit. Samaan aikaan maaseudulta nousee paikkaseksikkäitä yrityksiä, jotka hyödyntävät brändäystä taitavasti tavoitellen etenkin y-sukupolven huomiota.
Main Author
Format
Articles Newspaper article
Published
2022
Series
Subjects
Publication in research information system
Publisher
Tieteellisten seurain valtuuskunta
Original source
https://www.tieteessatapahtuu.fi/numerot/2-2022/ruuan-alkutuotanto
The permanent address of the publication
https://urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202204262393Käytä tätä linkitykseen.
Review status
Non-peer reviewed
ISSN
0781-7916
Language
Finnish
Published in
Tieteessä tapahtuu
Citation
License
In CopyrightOpen Access
Funder(s)
Research Council of Finland
Funding program(s)
Strategic research programmes, AoF
Strategisen tutkimuksen ohjelmat STN, SA
Research Council of Finland
Additional information about funding
Suomen Akatemia, STN-ohjelma, 327369
Copyright© 2022 Tieteellisten seurain valtuuskunta

Share