dc.contributor.author | Nurminen, Merjaana | |
dc.date.accessioned | 2008-01-08T07:44:10Z | |
dc.date.available | 2008-01-08T07:44:10Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.other | oai:jykdok.linneanet.fi:987532 | |
dc.identifier.uri | https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/8055 | |
dc.format.extent | 85 sivua | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | fin | |
dc.rights | This publication is copyrighted. You may download, display and
print it for Your own personal use. Commercial use is
prohibited. | en |
dc.rights | Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty. | fi |
dc.title | "Että ei myö nälässä olla" : etnologinen tutkimus vanhusten ruokailutottumuksista sekä heidän suhteestaan ruokakulttuurin muutoksiin | |
dc.identifier.urn | URN:NBN:fi:jyu-2006304 | |
dc.type.dcmitype | Text | en |
dc.type.ontasot | Pro gradu -tutkielma | fi |
dc.type.ontasot | Master’s thesis | en |
dc.contributor.tiedekunta | Humanistinen tiedekunta | fi |
dc.contributor.tiedekunta | Faculty of Humanities | en |
dc.contributor.laitos | Historian ja etnologian laitos | fi |
dc.contributor.laitos | Department of History and Ethnology | en |
dc.contributor.yliopisto | University of Jyväskylä | en |
dc.contributor.yliopisto | Jyväskylän yliopisto | fi |
dc.contributor.oppiaine | Etnologia | fi |
dc.contributor.oppiaine | Ethnology | en |
dc.rights.accesslevel | openAccess | fi |
dc.type.publication | masterThesis | |
dc.contributor.oppiainekoodi | 302 | |
dc.subject.yso | ruokakulttuuri | |
dc.subject.yso | alueelliset erot | |
dc.subject.yso | alueellinen identiteetti | |
dc.subject.yso | ruokaperinne | |
dc.subject.yso | ruokailu | |
dc.subject.yso | tapakulttuuri | |
dc.subject.yso | vanhukset | |
dc.subject.yso | muutos | |
dc.subject.yso | Keski-Suomi | |
dc.subject.yso | Karjala | |
dc.subject.yso | Savo | |
dc.subject.yso | Häme | |
dc.format.content | fulltext | |
dc.type.okm | G2 | |