Näytä suppeat kuvailutiedot

dc.contributor.authorParkkola, Petra
dc.date.accessioned2012-07-18T13:52:27Z
dc.date.available2012-07-18T13:52:27Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.otheroai:jykdok.linneanet.fi:1223167
dc.identifier.urihttps://jyx.jyu.fi/handle/123456789/38237
dc.format.extent100 sivua
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isofin
dc.rightsThis publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.en
dc.rightsJulkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.fi
dc.subject.otherruokailutottumukset
dc.subject.otherWHO-koululaistutkimus
dc.titleMikä ruoassani on tärkeää? : tutkimus 9-luokkalaisten ruokavalintojen taustalla olevista tekijöistä
dc.title.alternativeTutkimus 9-luokkalaisten ruokavalintojen taustalla olevista tekijöistä
dc.identifier.urnURN:NBN:fi:jyu-201207182102
dc.type.dcmitypeTexten
dc.type.ontasotPro gradu -tutkielmafi
dc.type.ontasotMaster’s thesisen
dc.contributor.tiedekuntaLiikuntatieteellinen tiedekuntafi
dc.contributor.tiedekuntaFaculty of Sport and Health Sciencesen
dc.contributor.laitosTerveystieteiden laitosfi
dc.contributor.laitosDepartment of Health Sciencesen
dc.contributor.yliopistoUniversity of Jyväskyläen
dc.contributor.yliopistoJyväskylän yliopistofi
dc.contributor.oppiaineTerveyskasvatusfi
dc.contributor.oppiaineHealth Educationen
dc.date.updated2012-07-18T13:52:27Z
dc.rights.accesslevelopenAccessfi
dc.type.publicationmasterThesis
dc.contributor.oppiainekoodi50411
dc.subject.ysonuoret
dc.subject.ysoruoka
dc.subject.ysoruokailu
dc.subject.ysotottumukset
dc.format.contentfulltext
dc.type.okmG2


Aineistoon kuuluvat tiedostot

Thumbnail

Aineisto kuuluu seuraaviin kokoelmiin

Näytä suppeat kuvailutiedot