Näytä suppeat kuvailutiedot

dc.contributor.authorPaajanen, Teemu
dc.date.accessioned2009-03-04T09:16:14Z
dc.date.available2009-03-04T09:16:14Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.otheroai:jykdok.linneanet.fi:1080934
dc.identifier.urihttps://jyx.jyu.fi/handle/123456789/19616
dc.format.extent27 sivua
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isoeng
dc.rightsThis publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.en
dc.rightsJulkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.fi
dc.subject.otherOmega-3
dc.subject.othermonityydyttymättömät rasvahapot
dc.titleEthyl-eicosapentaenoic acid and carnosine supplementation's effects on cognitive, behavioural and psychophysiological parameters on healthy young subjects double-blind, placebo-controlled study
dc.identifier.urnURN:NBN:fi:jyu-200902161067
dc.type.dcmitypeTexten
dc.type.ontasotPro gradu -tutkielmafi
dc.type.ontasotMaster’s thesisen
dc.contributor.tiedekuntaYhteiskuntatieteellinen tiedekuntafi
dc.contributor.tiedekuntaFaculty of Social Sciencesen
dc.contributor.laitosPsykologian laitosfi
dc.contributor.laitosDepartment of Psychologyen
dc.contributor.yliopistoUniversity of Jyväskyläen
dc.contributor.yliopistoJyväskylän yliopistofi
dc.contributor.oppiainePsykologiafi
dc.contributor.oppiainePsychologyen
dc.rights.accesslevelopenAccessfi
dc.type.publicationmasterThesis
dc.contributor.oppiainekoodi202
dc.subject.ysorasvahapot
dc.subject.ysoEEG
dc.subject.ysovasteaika
dc.subject.ysoreaktiot
dc.subject.ysomieliala
dc.subject.ysonuoret aikuiset
dc.subject.ysoterveys
dc.format.contentfulltext
dc.type.okmG2


Aineistoon kuuluvat tiedostot

Thumbnail

Aineisto kuuluu seuraaviin kokoelmiin

Näytä suppeat kuvailutiedot