Ruokafrekvenssikyselyn reliabiliteetti, pikaruoan syöminen pikaruokapaikoissa ja välipalojen laatu 5.- 7.- ja 9.-luokkalaisilla WHO-Koululaistutkimuksen luotettavuus- ja esitutkimuksessa 2005

DSpace/Manakin Repository

Show simple item record

dc.contributor.author Ketola, Sari
dc.date.accessioned 2008-01-08T09:21:38Z
dc.date.available 2008-01-08T09:21:38Z
dc.date.issued 2006
dc.identifier.uri http://urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-2006413
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/12268
dc.language.iso fin
dc.rights This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited. en
dc.rights Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty. fi
dc.subject.other WHO Koululaistutkimus
dc.title Ruokafrekvenssikyselyn reliabiliteetti, pikaruoan syöminen pikaruokapaikoissa ja välipalojen laatu 5.- 7.- ja 9.-luokkalaisilla WHO-Koululaistutkimuksen luotettavuus- ja esitutkimuksessa 2005
dc.type Book en
dc.identifier.urn URN:NBN:fi:jyu-2006413
dc.subject.ysa koululaiset
dc.subject.ysa kouluikäiset
dc.subject.ysa ruokatottumukset
dc.subject.ysa välipalat
dc.subject.ysa syöminen
dc.subject.ysa reliabiliteetti
dc.type.dcmitype Text en
dc.type.ontasot Pro gradu fi
dc.type.ontasot Master's thesis en
dc.contributor.tiedekunta Liikuntatieteellinen tiedekunta fi
dc.contributor.tiedekunta Faculty of Sport and Health Sciences en
dc.contributor.laitos Terveystieteiden laitos fi
dc.contributor.laitos Department of Health Sciences en
dc.contributor.yliopisto University of Jyväskylä en
dc.contributor.yliopisto Jyväskylän yliopisto fi
dc.contributor.oppiaine terveyskasvatus fi

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record